ELS REIS MAGS HAN PASSAT PER L'ESCOLA!!! Classe de 2n.

Juguem amb els regals que ens han portat els Reis Mags.

Ens han portat  EL JOC DEL TÀNGRAM.

El tangram és un trencaclosques d'origen xinés 

Els xinesos l'anomenen "taula de la saviesa" pel que fa a les qualitats necessàries per a jugar-hi.
 

El puzzle consta de set peces o "tans " que s’obtenen tallant un quadrat en cinc triangles de diferents mides, un quadrat i un trapezi. El joc consisteix en usar totes las peces per construir diferents formes. Amb aquestes peces tan senzilles es poden construir més de 10.000 formes. 
                                               





El MASTERMIND és un joc de tauler del tipus joc abstracte, on s'usa la capacitat de deducció per esbrinar un codi format per colors. Un jugador col·loca en secret peces de sis colors i l'oponent ha d'esbrinar-los en un nombre limitat de torns.



 
La JENGA, és un joc d'habilitat física i mental, en el que qualsevol nombre de jugadors han de retirar blocs d'una torre de colors per torns o col·locar-los a la seva part superior fins que aquesta caigui. 

Es juga amb blocs de fusta de 6  colors diferents formant pisos de tres en tres i en formació creuada. 
Cada jugador ha de tirar el dau de colors i ha de retirar un bloc del color que li ha tocat, utilitzant només dos dits, procurant que la torre no caigui, i col·locar la peça que ha tret a la part superior formant un nou nivell. Guanya el jugador que ha realitzat la jugada anterior al que ha fet caure la torre.





Un JOC DEL PARXÍS desmontable, on poden jugar des de 2 fins a 8 jugadors. També es pot partir i fer dues partides alhora.

El parxís és un joc de taula
Es juga amb 1 dau i 4 fitxes per a cada un dels jugadors. L'objecte del joc és que els jugadors portin totes les peces des de la sortida fins a casa. El primer que ho aconsegueixi és el guanyador.



EL GEOMAG

És un joc de construcció amb dos tipus de peces: les barres d'acer cobertes de plàstic que tenen un iman a cada extrem i les esferes d'acer niquelades. Les esferes s' utilitzen per unir les barres.


 


És un joc molt entretingut. S'hi poden fer moltes construccions diferents.





Estem molt contents!!!


Comentaris

Entrades populars